2017г. е десета по ред, в която марката JUPOL е отличена с „Марката, на която се доверяваме” в категорията интериорни бои за дома. Така JUPOL се нарежда сред продуктите, които се радват на най-голямо доверие сред клиентите в Словения.
Проучването е направено в 12 страни, като в Словения интервюираните цитират 6700 различни марки измежду 40 категории. Марката „JUPOL” е с най-добрия резултат – над 73 % от всички гласове в категория „Боя за дома”.
Всеизвестен факт е, че цветовете правят помещенията светли или тъмни, хладни или топли, забавни или скучни, което оказва влияние върху нашето настроение.
Игра с цветовете и десените на боята JUPOL на JUB прави денят ни специален и вълнуващ.
В сферата на интериорните бои най-разпознаваемата марка е JUPOL, която се ползва с доверието на клиентите повече от 40 години.

 
Фирма JUB е един от най-старите производители на бои и латекси в Словения и региона. Компанията е основана през 1875 г. в Словения и през цялата си история JUB е била ексклузивно насочена към производството на бои и латекси, създаване на модерни продукти, които бързо и успешно се адаптират към пазарните изисквания.
Първият продукт, силно ускорил развитието на фирма JUB е JUBOFLOR, първоначално разработен на основата на целулозни добавки като заместител на тукталната боя (темпера). По-късно през 1961г. JUB произвежда първата си дисперсионна боя – JUBOCOLOR и първата мазилка на база на дисперсия с търговското наименование JUBOLIT.
През 1969 г в резултат на уникалната комбинация на характеристиките на продуктите JUBOFLOR и JUBOCOLOR се ражда марката JUPOL.

От пролетта на 2013г. боята JUPOL Classic е с нова подобрена формула, която позволява използването на по-малко количество боя с до 20% по-голяма покривност.

JUPOL е интериорна високопокривна боя на водна основа, с богата гама от цветове и нюанси.

JUPOL осигурява дълготрайно, алкало-устойчиво декоративно покритие с висока паропропускливост.

JUPOL е подходяща както за финни мазилки и повърхности, изравнени със самонивелиращи смеси ,така и релефни тапети, незимазан бетон, гипсо и фибро-циментни плоскости.

Боите JUPOL осигуряват неограничени възможности за създаване на декоративни ефекти, в зависимост от инструментите за нанасяне, метода на полагане и въображението на изпълнителя.

Професионалистите, които се стремят към по-големи предизвикателства , могат да създадат чудесни десени на стените, използвайки цветове и шарки с разнообразни мотиви и да превърнат стените в истински произведения на изкуството.